فايف ستارز للدعايه والاعلان
مرحباآ بكـ"

زائرنا الكريم
انت غير مسجل في هذا المنتدى
سجل معنا للتمتع بكافة خدمات وفعاليات المنتدى }~
~{ونرجوا لك تصفح ممتع ومفيد في منتدانا الغالي
فايف ستارز للدعايه والاعلان
مرحباآ بكـ"

زائرنا الكريم
انت غير مسجل في هذا المنتدى
سجل معنا للتمتع بكافة خدمات وفعاليات المنتدى }~
~{ونرجوا لك تصفح ممتع ومفيد في منتدانا الغالي
فايف ستارز للدعايه والاعلان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


دعايه ـ اعلان ـ يفط ـ كروت ـ بوسترات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلشات طنطادخول
::::::::::::::::::: مـــنــتــدى * طــنــطــا * فــايـــف * ســتــارز * يــرحــب * بــكــم ::::::::::::::::::::
"¨°°o°°¨]§[° سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم عدد خلقه ورضاء نفسه وزنة عرشه ومداد كلماته ه°]§[¨°°o°°¨"

 

 الكنالونى

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
اسيرة الحب
مشرف مشرف
اسيرة الحب


انثى
المساهمات : 460
العمر : 34
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 22
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالثلاثاء مارس 17, 2009 9:59 am

يا جماعة فين الردود أرجو الرد على الموضوع
الطريقة
عجينة الكانيلوني:
1 ونصف كوب دقيق
1 ونصف كوب لبن (حليب)
4 بيض ورشه فلفل
2 ملعقة كبيره زيت
نصف ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة مُـسطردة
الحشو
لحمة معصجة (لحمة مفرومة و بصل و ملح وفلفل وقليل من السمن او الزيت)
التزيين
عصير 2 او 3 طماطم حمرا (قوطة او بندورة)
ملعقة كبيرة زيت
ملح وفلفل
جبنة مبشورة اى صنف (رومى /برميجان/موزاريلا/جودة) انا استخدمت رومى
الطريقة
لعمل
العجينة بخلط جميع المقادير مع بعض جيدا بالخلاط (ممكن بالمضرب الكهربائى
او اليدوى) ثم ناخذ جزء جزء يقلى فى مقلاة تيفال (غير لاصقة) لعمل اقراص
بقليل من الزبد او السمن حتى انتهاء الكمية







نفرد قرص الكريب ونضع جزء من العصاج ونلفة وهكذا حتى انتهاء الاقراص






تصف فى صنية بيركس مدهونة




ناخذ
عصير الطماطم مع الزيت والملح والفلفل على النار حتى يتسبك ويكون بالشكل
دا(يمكن استخدام الصلصة ولما تتسبك نضيف لها قليل جدا من الماء )





نضع معجون الطماطم فى مكنة تزيين التورتة ونعمل شرائط فوق كل واحدة





نقسم الكانولونى بالنصف وهذا حتى يكون سهل فى التقديم




ترش الجبنة فوق كل واحدة




وتدخل الفرن قبل التقديم مباشرةً حتى تسيح الجبنة فقط (لان كل المكونات ناضجة)
وهذا شكلها بعد خروجها من الفرن





من
مميزات الكانولونى انة يمكن عملة قبل اى عزومة بفترة ووضعة فى الفريزر
لحين الحاجة الية يخرج من الصبح من الفريزر ويدخل الفرن قبل وقت التقديم
لايحتاج لمدة طويلة وايضا ينفع السيدات العاملات وفى الحالات المفاجئة من
الضيوف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
DIABLO
مشرف مشرف
DIABLO


ذكر
المساهمات : 142
العمر : 34
المزاج : الكنالونى 92742000
رقم العضوية : 3
تاريخ التسجيل : 28/02/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالجمعة مارس 20, 2009 9:37 am

الله عليكى اسيره عليكى شويت اكل جوعتينى معاكى
بس انا جاى النهارده علشان اقول كل سنه وانتى طيبه وعقبال100 سنه20/3/1990
علشان تعرفى مين بس الى بيدور عليكى ومين الى منفضلك اقصد اسامه
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
diablo4128@yahoo.com
احمد البربرى
friends rof ever diablo
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اسيرة الحب
مشرف مشرف
اسيرة الحب


انثى
المساهمات : 460
العمر : 34
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 22
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالأحد مارس 22, 2009 5:38 am

ماشى يا دابليو وبعدين ما انا خدمتك فى الشات قبل كده
مرسى للرد وانت طيب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
**osama**
المدير العام المدير العام
**osama**


ذكر
المساهمات : 1763
العمر : 40
الموقع : www.fivestars.ahladalil.com
العمل/الترفيه : مصمم جرافيك
المزاج : الكنالونى 45121551
رقم العضوية : 1
تاريخ التسجيل : 23/02/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالأحد مارس 22, 2009 8:21 am

جميله جدا اما اتجوز ابقى اخلى مراتى تعملهه king
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fivestars.ahladalil.com
اسيرة الحب
مشرف مشرف
اسيرة الحب


انثى
المساهمات : 460
العمر : 34
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 22
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالأحد مارس 22, 2009 10:32 am

ههههههههههههههههههههههه ده لما بقى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابو ملك
مشرف مشرف
ابو ملك


ذكر
المساهمات : 375
العمر : 34
الموقع : www.fivestars.ahladalil.com
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 23
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 8:45 am

هههههههههه دا انا على كده هاكل اكل بس شكلها كده حلو
يالهوى دا انا مراتى ان شاء الله هتبقى ست بيت الناس كلها هتحسدنى عليها
لولولولولولولولولى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اسيرة الحب
مشرف مشرف
اسيرة الحب


انثى
المساهمات : 460
العمر : 34
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 22
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالأربعاء مارس 25, 2009 8:38 am

طيب ابقى عرفنا عليها يا ابو ملك عشان نتعلم منها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابو ملك
مشرف مشرف
ابو ملك


ذكر
المساهمات : 375
العمر : 34
الموقع : www.fivestars.ahladalil.com
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 23
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالأربعاء مارس 25, 2009 9:15 am

تاكدى ان انتى هتكونى اللى بتعزمى متخافيش
وابقى اتعلمى منها وانتى قاعده 0000 يوم الفرح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اسيرة الحب
مشرف مشرف
اسيرة الحب


انثى
المساهمات : 460
العمر : 34
المزاج : الكنالونى 18086402
رقم العضوية : 22
تاريخ التسجيل : 08/03/2009

الكنالونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكنالونى   الكنالونى I_icon_minitimeالأربعاء مارس 25, 2009 9:29 am

ليه هى يوم الفرح هتبقى بتتطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكنالونى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
فايف ستارز للدعايه والاعلان :: 
:::::: عــــالــــم حـــــواء ::::::
 :: فنون الطبخ
-
انتقل الى: